Het pretpark Disneyland Parijs organiseert dit jaar enkele evenementen. Daarbij worden de parken ondergedompeld in pure magie. Enkele attracties zijn geopend na sluitingstijd en zijn er  spectaculaire shows voorzien. 

Magical Pride Dit is de eerste editie van een parade voor holebi’s. Op zaterdag 1 juni 2019 haalt het park om 20.00 uur de regenboogkleuren boven. Er zijn twee opties voor wie het evenement wil bijwonen.

Voor 89 euro per persoon kan je op een beperkt aantal attracties gaan, kan je meelopen in de Magical March of Diversity Parade en ontmoet je je favoriete Disneyfiguren. Er zijn ook live optredens van Years & Years, Boy George en Corine. Voor 20 euro meer krijg je toegang tot heel het park vanaf 16 uur. Het feest loopt af om 2.00 uur.

Electroland Tijdens het eerste weekend van juli organiseert Disneyland Parijs de derde editie van Electroland. Het Walt Disney Studios Park veranderd in een ultieme feestlocatie waarbij spectaculaire projecties verschijnen op de attractie, Hollywood Tower Hotel. 

Vrijdag 5 juni verwelkomt Disneyland Parijs DJ’a The Magician, Nervo, Showtek en Steve Aoki. De dag erna zorgen Alesso, Nicky Romero, Jax Jones en B Jones voor een onvergetelijke ervaring. Op zondag sluiten Armin Van Buuren, Feder, Fedde le Grand en Nora En Pure het feestelijke weekend af.

Voor dit event zijn negen verschillende tickets beschikbaar.

Disney Loves Jazz Artiesten zoals China Moses en Hugh Coltman staan op de planning voor Disney’s tweede editie van Disney Loves Jazz. Het concert gaat door op zaterdag 15 juni 2019 in het Walt Disney Studios Park. Voor dit event zijn vier soorten tickets beschikbaar. 

Voor een ticket betaal je 79 euro per persoon. Hiermee heb je toegang tot het Walt Disney Studios Park vanaf 20.00 uur tot 2.00 uur en tot het concert van 20.15 uur. Ook bij dit event opent Disneland verschillende attracties en kan je je favoriete personages ontmoeten. Voor 20 euro extra krijg je toegang tot beide parken vanaf 16.00 uur. Dezelfde voorwaarden en prijzen gelden voor de tickets voor het concert van 22.30 uur.

 Tekst en foto’s: © Aram Van den Eynde, muziek: bensound.com