Na zijn laatste show, Unfinished Business in 2016, staat Alex Angew op 30 en 31 mei weer in het Antwerps Sportpaleis. Be Careful What You Wish For is de naam van de nieuwe zaalshow, waarmee hij zijn nieuwsgierige publiek alvast waarschuwt.

Uitgepraat is Alex zeker nog niet, daarom werpt hij dit keer zijn kritische en komische blik op onderwerpen zoals het genderdebat, feminisme, #metoo en cultuurrelativisme. Zo zal hij dit jaar zijn twaalfde Sportpaleis vullen.

Zoals in zijn andere shows, zal Agnew ook hier actuele maatschappelijke problemen aankaarten, gebracht op zijn eigen manier. ‘Artiesten zijn precies de stem van de rede geworden. En dat is erg, want ze zouden niet zo belangrijk mogen zijn als we zijn’, zegt hij zelf. Alex On Tour is een feit, liefhebbers kunnen dus een kijkje nemen op zijn website, waar de shows in andere steden aangekondigd staan.

Doordat de ticketverkoop al zo’n succes kende, is er een extra show in het Sportpaleis op 1 juni. Wie er nog bij wil zijn, kan via Tele Ticket Service een ticket kopen voor de enige niet-uitverkochte vertoning op 30 juni en anders Ticket Swap eens doorzoeken.

Tekst: Nathalie Van Hauwe, foto: janmennens, (CC BY-NC-ND 2.0)