AgendaMechelenTekst

Black Friday: feestdag voor shopverslaafden

Tijdens Black Friday kan je veel koopjes doen online en offline. ©Pexels

Impulsieve koopjes, producten met lage prijzen en jouw favoriete winkels die tot s ’avonds laat open zijn? Dat wil maar één ding zeggen. Black Friday is er weer, en ook overal in Mechelen.

Vrijdag 23 november is het Black Friday en dat betekent dat het tijd is om ongeremde koopjes te gaan doen. Black Friday is afkomstig van de Verenigde Staten en is de dag na Thanksgiving Day waarop het seizoen van de kerstaankopen begint. Tijdens Black Friday geven verschillende winkels korting zodat jij eindelijk datgene kunt kopen dat je altijd al te duur vond, en al goed op tijd alle kerstcadeautjes voor familie en vrienden kunt verzamelen.

Complimentenman
In Mechelen organiseren ze daarom een Black Friday avondshopping waarbij de winkels in de binnenstad van 10u tot 20u open zijn en kortingen geven tot 50%. Bovendien zorgen de winkels ook voor geschenken, hapjes en andere verwennerijen en worden de winkelstraten overspoeld door muziek en straatanimatie, zoals een vuurspuwer, een complimentenman, Golden Girls en het Nautilus eenmansorkest. Daarbij wordt ook voor de eerste keer dit jaar de kerstverlichting aangestoken en gooien de handelaars zwarte lopers voor jou uit.

Black and Gray Laptop Computer With Turned-on Screen Beside Person Holding Red Smart Card in Selective-focus PhotographyKan je er vrijdag niet bij zijn? Geen probleem, want op Black Friday kan je ook online verschillende koopjes doen. Bol.com, Coolblue, MediaMarkt, en nog andere online winkels geven grote kortingen van 50% en meer op multimediaproducten zoals: PlayStations, TV’s en scheerapparaten. Ook kledingwinkels zoals: LolaLiza, Bershka en nog veel anderen, geven kledij en accessoires weg tot 70% korting. Alleen mis je dan wel de gezellige sfeer en lekkere hapjes die je krijgt op de Black Friday avondshopping.

Voor nog meer informatie: https://shoppenin.mechelen.be/blackfriday-2018

Tekst: Romy Geerts, foto: ©uitinvlaanderen.be, Pexels.com