AgendaTekst

Brusselse rapper blijft bezig

Een maand vol bevallingen voor Zwangere Guy

'Wie is Guy' is een album met rauwe emotie en sensuele funk © Elie Carp

Maart 2019 is een belangrijke maand in de carrière van de Brusselse rapper Zwangere Guy. Op de eerste dag van de maand dropte Gorik Van Oudheusden (30) zijn tweede soloplaat ‘Wie is Guy?’ onder zijn alias Zwangere Guy. Zijn nieuwe cd is bikkelhard en heel persoonlijk. Hij vertelt in het nummer ‘Gorik Pt. 1’ over zijn moeilijke jeugd, de problemen met zijn stiefvader en de verwaterde relatie met zijn moeder.

Naast rauwe emotie zit er ook veel sensualiteit en funk in de nieuwe plaat. Zo werkte Zwangere Guy samen met bekende namen als Peet, Fele Flingue, Darrell Cole, Blu Samu en de zwoele Selah Sue.

Zelf vinyl verkopen

Naast de lancering van zijn nieuwe plaat opende Zwangere Guy een pop up in Brussel. De pop up is gelegen op de Vlaamsesteenweg. Dit weekend (16 maart en 17 maart) kan je niet enkele hoodies, T-shirt en cd’s kopen. Guy geeft je de kans om zelf vinyl te verkopen dit kan zowel zaterdag en zondag van 12.30 uur tot 20 uur. Dit liet Zwangere Guy zelf weten via sociale media.

Optreden in Atomium

Zwangere Guy speelt maandag (18 maart) een showcase voor Studio Brussel. Hoewel al de tickets ondertussen de deur uit zijn kan je binnenkort de showcase herbeluisteren via Studio Brussel.

Afsluiten in de AB

Zwangere Guy kan maart afsluiten met de zwaarste bevalling, twee uitverkochte AB’s. Dit op donderdag 28 maart en vrijdag 29 maart. De Brusselaar zal hoogstwaarschijnlijk ook daar de keet in vuur en vlam zetten.

Bekijk hier nog de aftermovie van de officiële lancering van Zwangere Guy zijn nieuwe plaat.


Tekst: Florian Decoster, foto: © Elie Carp