StoriesVideo

Deze week bij 21bis-tv: leven met een beperking

Tijdens de laatste uitzending van Stories vertelde Stiene Van den Eynden over haar boek AnderSS. Zanger Tom Verbeeck zorgde voor livemuziek.

In de laatste live-uitzending van Stories vertelt thuisbegeleidster Stiene Van den Eyden over haar boek ‘AnderSS: Jonge kinderen met autisme’. Tom Verbeeck, frontman van de indierockband Bosum, zorgt voor livemuziek en vertelt over zijn tinnitus. 

Het boek ‘AnderSS: Jonge kinderen met autisme’ is een praktische gids gebaseerd op het verhaal van Nyo, het zoontje van Sarah De Keyser. Zij schreef ook mee aan het boek, maar kan er helaas niet bij zijn omdat Nyo vandaag overprikkeld is.

Tom Verbeeck brengt een akoestische versie van hun nieuwe nummer ‘Marvin’. Daarnaast vertelt hij over zijn tinnitus en hoe hij met deze oorsuizingen leerde leven.

In de laatste live-uitzending van Stories vertelt thuisbegeleidster Stiene Van den Eyden over haar boek 'AnderSS'. Tom Verbeeck, frontman van de band Bosum, zorgt voor livemuziek en vertelt over zijn tinnitus.

Programmamedewerkers: Lander Jespers, Geert-jan Orleans, Dries Stroobants, Linte Provost, Sara Stragier, Senne Berckmans, Chloë Huysmans, Cato Chalmet, Mira De Coster, Dries Carpentier en Michelle Paas