NieuwsTekst

Eerste Belgische sekspoppenbordeel opent de deuren

Het poppenbordeel ging in januari open, en . sindsdien kwamen er vijf klanten langs. 'Zonder reclame te maken', aldus Jacobs. Foto: Alexas-Fotos (CC BY 2.0)

BINNENLAND – In de Vlaams-Brabantse gemeente Meise is zopas het eerste bordeel van ons land open gegaan waarin alleen sekspoppen te vinden zijn. Dat weet Het Laatste Nieuws. Oprichter Fabrice Jacobs baat de zaak uit in de voormalige woonkamer van zijn huis. Vanaf 50, 80 en 120 euro kunnen klanten een pop respectievelijk een half uur, een uur of anderhalf uur lang gezelschap houden.

Jacobs kwam naar eigen zeggen op het idee nadat zijn zoon hem een krantenartikel toonde van een gelijkaardig bordeel in het buitenland. De man – die vroeger een winkel met schoonmaakproducten heeft gehad – bestelde vervolgens acht silicone poppen via een Amerikaanse webwinkel. Klanten kunnen kiezen uit verschillende poppen die namen kregen zoals: Gabriëlla, Kyara en Linda. Vervolgens kunnen klanten naar eigen wens onder meer aanpassingen maken qua haarstijl of ‘lichaamseigenschappen’ van de poppen.

De huidige poppen die in het bordeel te vinden zijn wegen twintig kilogram, en elk stuk heeft zo’n 2.000 euro gekost. In de eerste plaats wil Jacobs vooral zijn investering terugverdienen, maar op termijn wil hij ook nieuwe poppen aanbieden, zoals mannelijke poppen of poppen die geluid produceren. De uitbater van het sekspoppenbordeel stelt vast dat zijn concept ook in het bijzonder in de smaak valt bij mensen met een beperking.

Tekst: Sebastien marien, foto: Alexas-Fotos (CC BY 2.0)