Fotografen en hobbyisten zijn van 15 tot 17 maart welkom op de Photo Days. Drie dagen die draaien rond fotografie, video en de beeldvormingsindustrie. Het evenement is georganiseerd door Vi.Pi Event en vindt plaats in Brussels expo.

Het Salon van de Fotografie zit al aan zijn veertiende editie. Door het grote succes van de beurs verhuisde ze in 2017 naar Brussels expo. Zoals elk jaar verwacht het salon nu ook een massale opkomst. Tijdens de Photo Days krijg je de nieuwste technieken en innovaties in fotocamera’s te zien. Je kan deelnemen aan verschillende demonstraties, voordrachten en conferenties volgen, kijken naar tentoonstellingen van fotografen en camera’s zelf uittesten. De grootste fotografiemerken zijn aanwezig op de beurs en staan klaar om hun nieuwe ‘gadgets’ te laten zien aan het grote publiek.

Wie naar het Fotosalon wil, kan tickets kopen via de website (8 euro) of aan de inkom (10 euro). De beurs vindt plaats in Brussels expo, Belgiëplein 1, 1020 Brussel. Voor extra vragen mail je naar info@photo-days.be.

Tekst: Nathalie Van Hauwe, foto: Karol D (Pexels License)