NieuwsTekst

Keert Wolverine terug in Avengers: Endgame?

Hugh Jackman belichaamde de rol van Wolverine 17 jaar lang. Logan was zijn laatste werk als de superheld. Foto: Eva Rinaldi, CC BY-SA 2.0, no changes made

Nog niet zo lang geleden kondigden de Russo-broertjes Avengers: Endgame aan, het vervolg op de kaskraker Avengers: Infinity War en daarmee ook een einde voor het huidige Marvel cinematische universum. Verschillende aandachtige twitteraars merkten hierover iets op in de zoekmachine Google. Hugh Jackman, die Wolverine vertolkt sinds 2000 en in 2017 zijn laatste film als het personage inblikte, staat ook als acteur bij de nieuwe Avengers-prent.

Een officiële bevestiging van de acteur of de regisseurs van de film volgde nog niet, maar het lijkt redelijk onwaarschijnlijk dat de acteur ook effectief zal terugkeren als de geliefde superheld. Er zijn namelijk nog verschillende deals tussen Fox en Disney die nog afgerond moeten worden, en aangezien Wolverine zich nog steeds onder Fox bevindt kan hij nog niet toegevoegd worden aan cinematische universum van Marvel. Sinds Endgame al volledig gefilmd is, zijn de kansen dat we Wolverine erin te zien krijgen enorm klein.

https://twitter.com/tlopabloo/status/1079226799882752000

Tekst: Brent Van den Broeck
Afbeelding: Eva Rinaldi, CC BY-SA 2.0, no changes made