AgendaTekst

Listen! Festival: een Brusselse ode aan elektronische muziek

© Listen! Festival

Van 17 tot en met 21 april 2019 opent Brussel haar deuren voor het Listen! Festival. Na drie succesvolle edities komt er binnenkort een vierde editie aan. Het festival is een ode aan elektronische- en dansmuziek. Voor het Brusselse festival zakken wereldbekende artiesten af die optredens zullen geven in de mooiste locaties die verspreid zijn over heel onze hoofdstad. Zo zullen er optredens zijn is de barokke kapel van Les Brigittines, Galerij Horta, Flagey, La Vallée, Kanal – Centre Pompidou, Centre Tour à Plomb en nog veel andere toplocaties.


Het nachtelijke avontuur brengt alles van psychedelische techno tot acid house. Naast heupwiegen en bewegen op muziek zijn er tijdens het festival nog veel andere dingen te beleven. Er zijn lezingen, platenbeurzen en tentoonstellingen over heel Brussel.

Enkele artiesten die afzakken zijn Tony Allen & Jeff Mills, Kamaal Williams, Lefto, Motor City Drum Ensemble, Vitesse en Objekt. Zaterdag organiseert Listen! Festival een labelnight van Le Bureau Electronique in het Molenbeekse La Vallée.

Tickets zijn nog steeds beschikbaar via www.listenfestival.be

Tekst: Florian Decoster