AgendaAudioNieuws

Op café met School is Cool

Donderdag 12 oktober stelt School is Cool hun derde plaat 'Good News' voor in Café Commerce in Leuven.

optreden School is Cool in Berlijn

Goed nieuws! School is Cool heeft een nieuwe plaat geworpen. Good News, het derde album van de Belgische barokpopband ligt sinds 22 september in de winkel op jou te wachten. Geraak je niet meteen bij je platenboer of houd je liever van livemuziek, dan hebben we (opnieuw) goed nieuws voor jou. Want donderdag 12 oktober kan je samen met School is Cool op café gaan.  

Dinsdag vertelde frontman Johannes Genard in Line Up dat School is Cool niets liever doet dan live optreden. “Met deze plaat hebben we heel erg ingezet op het livespel. Want we beleven heel veel plezier aan live spelen.”

Dat plezier zal donderdag in Leuven in de lucht hangen. Want om 21.00 uur vliegen de stoelen en tafels in Café Commerce aan de kant. Op een geïmproviseerd podium stelt School is Cool aan de aanwezige tooghangers en vrolijke studenten hun verse plaat voor. Zin om lekker luid mee te zingen en hevig te applaudisseren? Haast je dan donderdag om 21.00 uur naar Café Commerce op het Herbert Hooverplein in Leuven. Zit het café vol, dan gaan de deuren onherroepelijk dicht.

Tekst: Hanne Reumers, research: Sien Vanmoerkerke en Hanne Reumers , interview: Bart De Visscher, foto: ©Hanne Reumers