Audiopodcast

Podcast: ‘Stop toch eens met al dat filmen tijdens een concert’

Ik verspil veel tijd op sociale media ©Oona StaesIk verspil veel tijd op sociale media ©Oona Staes

Ik geef het toe, ik heb al uren verspild op sociale media. Zowel onderweg als thuis, in het binnen- en buitenland, maar er is één moment dat de uitzondering is op deze regel: een concert! Ik kan er me dood aan ergeren als iemand een hele avond met z’n gsm voor mijn gezicht staat. 

Je wilt weten waarom? Luister dan naar onderstaande podcast.

SPOILER: In mijn podcast had ik het over het allerslechtste filmpje ooit dat ik maakte op een concert. Bekijk het hier (niet kijken vooraleer je naar de podcast geluisterd hebt).

Green Day @ Vorst Nationaal

Gelukkig bestaat er ook een kwaliteitsvolle versie van dit moment!

Tekst, podcast & foto: ©Oona Staes, muziek: Jesse P