AudiopodcastStories

Podcast: ‘Stop toch eens met al dat filmen tijdens een concert’

Ik verspil veel tijd op sociale media ©Oona StaesIk verspil veel tijd op sociale media, maar niet tijdens een concert! ©Oona Staes

Ik geef het toe, ik heb al uren verspild op sociale media. Zowel onderweg als thuis, in het binnen- en buitenland, maar er is één moment dat de uitzondering is op deze regel: een concert! Ik erger me dood als iemand een hele avond met z’n gsm voor mijn gezicht staat. 

Je wilt weten waarom? Luister dan naar onderstaande podcast.

SPOILER: In mijn podcast had ik het over het allerslechtste filmpje ooit dat ik maakte op een concert. Dit was tijdens het optreden van Green Day in Vorst Nationaal toen ze daar op 2 februari 2017 stonden met hun Revolution Radio Tour.  Bekijk het hier (niet kijken vooraleer je naar de podcast geluisterd hebt).

Green Day @ Vorst Nationaal

Gelukkig bestaat er ook een kwaliteitsvolle versie van dit moment!

Podcast & foto: ©Oona Staes, muziek: Jesse P