LokaalReportageVideo

Studentenflik laat Leuvense studenten blazen in ruil voor workout met Louis Talpe

Alle studenten blazen negatief en mogen deelnemen aan de ochtendgymnastiek.

LEUVEN – Als studenteninspecteur heeft Dorien Goos een bijzondere relatie met de Leuvense studenten. Op Morning After Fun, georganiseerd door overkoepelende studentenvereniging LOKO, liet Goos studenten blazen. Wie nuchter was, mocht zich met Louis Talpe in het zweet gaan werken.

Geplaatst door LOKO op Vrijdag 16 november 2018

 

De taken van studenteninspecteur Dorien Goos zijn divers. Ze woont heel wat vergaderingen bij, maar is vooral dikwijls op pad in Leuven. ‘Ik werk niet van 9 tot 5. Ook de nachten doe ik. Dan loop ik langs de fakbars en doe ik een babbeltje met de studenten zodat ze weten dat ze bij mij terecht kunnen.’

Als studenteninspecteur gaat Goos ook naar heel wat studentenevenementen. Op Morning After Fun liet ze studenten blazen en enkel wie nuchter was, mocht deelnemen aan een sessie ochtendgymnastiek met Louis Talpe. En wanneer Talpe nadien tijd maakt om met alle aanwezigen op de foto te gaan, maakt ook de studenteninspecteur daar gretig gebruik van.

LOKO organiseerde trouwens nog meer activiteiten in het kader van Morning After Fun. Zo konden Leuvense studenten een week lang met alpaca’s gaan wandelen.

Reportage: Eline Creemers, camera & geluid: Eline Creemers & Julie Desendere