Kato Lauwens (19) besliste op jonge leeftijd al dat ze onderneemster wilde worden. Ze heeft haar eigen bedrijfje in Mechelen, Kato Gateaux, en probeert ondertussen ook te studeren. 

Ze bakt en verkoopt niet enkel taarten via haar website, maar ze organiseert ook workshops om zelf lekkere taarten te leren bakken. Hier zijn ook vegan workshops bij. Ook heeft ze heerlijke granola en bakmixen. Op enkele plekken in Mechelen kan je genieten van een stukje taart.

Herbeluister het gesprek met Kato hier:

Als je haar op Instagram volgt krijg je updates van workshops of evenementen waar ze zal staan. Ook zal er dan af en toe wat lekkers passeren als je door je Instagramfeed scrolt.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🚪OPEN ATELIER WEEKEND 🚪 • Op zaterdag 18 & zondag 19 mei opent Kato Gâteaux haar deuren. Je bent welkom tussen 13h-18h om de keuken & workshopruimte te bezichtigen & zo een kijkje achter de schermen te nemen. Je kan genieten van een (gratis) stukje taart & een lekker drankje in het zonnetje. ☀️(Er is namelijk een groot dakterras aan mijn atelier 🎉) • Je kan me al je vragen stellen & mijn granola & bakmix kopen, hiervoor betaal je normaal verzendkosten. • Van plan te komen? Yes, super leuk! 😄 Je mag me dan een berichtje sturen of onder deze post iets zetten. Zo kan ik beter inschatten hoeveel volk ik mag verwachten & zorg ik voor zeker genoeg stukken taart. Tot dan! ☀️ • Adres: Adegemstraat 127, 2800 Mechelen.

Een bericht gedeeld door Kato | Taarten & workshops (@katogateaux) op


Omdat wij hier bij 21bis eerst onderzoeken of de informatie die wij je brengen klopt, moesten we natuurlijk proeven. De audioredactie van Agenda en Stories hadden het unanieme besluit: ‘om van te smullen’. Ik kan nog maar een ding zeggen: ‘zo nu en dan een lekker stukske taart, kan echt geen kwaad’.

Presentatie: Marie Van Uytvanck , tekst: Robin Van Vaek , foto: ©Kato Lauwens