NieuwsTekst

Van Trump tot My Little Pony: 5 straffe stoten op de modeweken

© Christopher Macsurak

LIFESTYLE – Momenteel zijn de modeweken voor herfst en winter 2018-19 volop aan de gang. Ook dit seizoen zijn er weer heel wat excentrieke outfits te spotten op de catwalk. Dit onder het motto ‘hoe zotter, hoe liever’.

1. Alle kleuren van de regenboog

© Instagram: Cara Delevingne

Het Britse merk Burberry ruilde haar bekende ruitjes in voor een regenboogpatroon op de Paris Fahion Week. Ze pleiten hiermee voor gelijke rechten voor de LGBT-gemeenschap.

2. Trump aan je voeten

© Instagram: firstVIEW

Studenten aan de Londense modeschool Central Saint Martins staan bekend om hun bizarre ontwerpen. Wat dacht je van Trump-schoenen? Het is eens wat anders op de Paris Fashion Week.

3. Egocentrisch trekje

© Instagram: ELLE België

Ook Italiaans modelabel Gucci doet de wenkbrauwen fronsen. Modellen dragen zelfs hun eigen hoofd (!) op de catwalk in Milaan tijdens de Milan Fashion Week.

4. Shine bright like a diamond

© Instagram: Mary Katrantzou

Voor hun herfst-wintercollectie van 2018 gebruikte Swarovski, het Oostenrijkse bedrijf gespecialiseerd in luxegoederen, maar liefst 215,000 Swarovski kristallen. Veel glitter en glamour op de Paris Fashion Week dus!

5. My Little Pony

© Instagram: Moschino

Tijdens Milan Fashion Week houdt het Italiaanse kledingmerk Moschino het speels en kiest het merk voor een ruige look in combinatie met de grote aaibaarheidsfactor van My Little Pony.

Tekst: Florence Wijnen, foto: CC BY 2.0