AgendaAudio

Vlaamse hiphopper Mojo Jojo in de Spotlight: ‘Als Jacin Trill het kan met zo’n gekke style, dan is alles mogelijk’

Ik zou graag verder willen werken aan het regisseren van muziek video's voor mezelf en anderen. © Eddy Eraly

Iedere week wordt er in het radioprogramma Agenda op 21bis een artiest in de spotlight gezet die volgens de redactieleden wat meer aandacht verdient.

Deze week is het de beurt aan parttime hiphopper Eddy Eraly (22) uit Keerbergen, bekend onder zijn alias Mojo Jojo. Luister hieronder naar het fragmentje uit de uitzending van deze week.

 

Eddy gaat all-in wanneer het gaat om muziek. Hij studeert aan het SAE instituut in Amsterdam als audio ingenieur en probeert zo in dezelfde richting te specialiseren. Met thuisbasis in Den Haag haalt hij erg veel inspiratie uit artiesten als Jacin Trill. Een leuke, swingende beat met een opgewekte, frisse stem. Niet alleen muziek, maar ook de visuals zijn voor hem belangrijk. Mojo Jojo zou dan ook graag verder willen werken aan het regisseren van muziek video’s voor zichzelf en anderen. Van shows is er voorlopig nog geen sprake. In de toekomst zou hij deze wel graag rond een bepaald thema opbouwen. Hou dus zeker zijn Instagram in de gaten voor meer updates!

Luister iedere dinsdag tussen 12 uur en 13 uur naar Agenda op 21bis voor een nieuwe artiest in de spotlight. Hieronder kan je snel een kijkje nemen naar de Spotify van Mojo Jojo.

Tekst: Thomas Pierlé, presentatie: Jarno Herftijd, techniek: Ayrton Lambrechts, foto: © Eddy Eraly