Wat een rustgevende combinatie, aan yoga doen tussen de kunstwerken van het M HKA in Antwerpen. Nog tot de grote vakantie kan je elke twee weken op donderdag extra gaan ontspannen in het museum.

De yoga-sessies vinden plaats in verschillende zalen van het Museum voor Hedendaagse Kunst Antwerpen. De sessies zijn erg toegankelijk, je hoeft nog geen gevorderde yogi te zijn om deel te nemen. Veerle De Schutter van SUHKA yoga zal de initiaties in goede banen leiden. Een toegangsticket kost vijf euro en geeft je bovendien ook nog de kans om naar de tijdelijke tentoonstellingen in het museum te gaan kijken. Als je dat graag wil doen nodigt het M HKA je aan om vroeger te komen. Heb je zelf een yogamat? Neem deze dan zeker mee!

Tentoonstellingen
Tot en met 5 mei kan je in het museum nog gaan kijken naar verschillende tijdelijke tentoonstellingen. Dit zijn onder anderen Diamont van Lars Von Trier, die dienst doet als herarticulatie van zijn film Melancholia die in 2011 uitkwam. Ook de exhibitie van Charlemagne Palestine, die het “”” hhheiligggkkkarrrousellldddommm “””” creëerde en als laatste de Harmonische Reeksen van Alfons Hoppenbrouwers.

De yoga-sessies gaan door op donderdag 4 en 18 april, 2 en 16 mei en op 13 en 27 juni om 19u30.

Tekst: Lisa Van Beneden, foto: Pexels